31 juli 1977 – Verslapen

Vandaag ben ik om elf uur naar Amsterdam gegaan. Toen ben ik van via Gouda naar Rotterdam gegaan. Ik was daar erg laat n.l half een.

zondag 1

Na wat gewandeld te hebben ben ik plus minus kwart voor twee naar Zwolle gereisd. Daarna ben ik naar Kampen gegaan om kaarten te kopen maar alles was dicht. Toen benik weer terug gereisd. Vanaf Zwolle ben ik naar Nijmegen gereisd . En na dat ik kaarten van Nijmegen had gekocht voor dit boek (zie woensdag). Toen ben ik weer terug gegaan naar Zwolle.

zondag 2

Rond half zeven nam ik de trein naar Amsterdam. En van Amsterdam naar Alkmaar over Haarlem. Van Alkmaar maar naar Amsterdam (sneltrein) en van Amstersterdam naar Zaandam. Het was een heen en weer tot en met.

Ik was tegen negen uur thuis.

  • Zaandam
  • Amsterdam 10 km
  • Rotterdam 86 km
  • Zwolle 143 km
  • Nijmegen 95 km
  • Zwolle 95 km
  • Amsterdam 111 km
  • Alkmaar 54 km
  • Amsterdam 39 km
  • Zaandam 10 km

693 km

hieronder scans van het plakboek

zondag origineel 1zondag origineel 2

 

Volgende dag