30 juli 1977 – De Apenheul

kaartje

Ik ging pas met de trein van 10.37 naar Amsterdam. Hiervan af ben ik naar Apeldoorn gereisd. Ik heb daar wat gewandeld tot ik een zag ston met “Apenheul” erop. Deze borden heb ik gevolgd. Na veel zoeken kwam ik er toch nog.

Berg en Bos
Berg en Bos

Het is gelegen in een mooi park.

Dit is een erg groot en mooi
Dit is een erg groot en mooi

 

Bij de apen was het erg leuk. Ik heb weinig ruimte op blz… staat meer.

 

Berg en bos
Berg en bos
't Oranje park
‘t Oranje park

apeldoorn5

Apeldoorn heb ik rond half vier verlaten . Ik ben toen (in de hitte) met de diesel naar Zutphen gegaan. Daarvan daan ben ik naar Arnhem gereden. (waar ik rond half vijf was). Ik heb hier wat gewandeld en gekeken.

arnhem 1

Hierna ben ik naar Utrecht gereist. Hier was het markt dag geweest , dat kon je zien aan de troep. Ik was hier net zes uur dus de winkels dicht in Hoog Catrijnen. Tegen half 7 ging ik naar Amsterdam. Half 8 was ik thuis.

Utrecht
Utrecht

 

  • Zaandam
  • Amsterdam 10 km
  • Apeldoorn 88 km
  • Zutphen 18 km
  • Arnhem 29 km
  • Utrecht 58 km
  • Amsterdam 39 km
  • Zaandam 10 km

252 km

 

Hieronder de scan uit het originele plakboek

zaterdag origineel 1zaterdag origineel 2zaterdag origineel 3

Volgende