29 juli 1977 – Het Zuiden

Deze dag begon goed , want de zon schijnde scheen. Ik ben eerst naar Amsterdam gereist. Vanuit daar ben ik naar Maastricht gereist in een stuk door. 12 uur was ik in Maastricht . Ik heb daar de stad bekeken.

Maastricht ligt op het randje
Maastricht ligt op het randje

Het was vrijdag dus marktdag in Maastricht. Het was er erg druk. plus minus half twee ging ik naar Den Bosch.

maastticht 2

Ik maakte kennis met 3 jongens die hadden gekampeerd in Valkenburg. In Den Bosch stapte ik over op de trein naar Vlissingen. Ik ben in Middelburg uitgestapt , want anders zou ik de trein naar Roosendaal mislopen. In Middelburg ben ik overgestapt op de trein naar Roosendaal. Vandaaruit ben ik naar Amsterdam gereisd en zo weer naar huis. In was rond half 10 thuis. Erg laat, maar het was een fijne dag.

Ik heb gereden:

  • Zaandam
  • Amsterdam 10 km
  • Maastricht 217 km
  • Den Bosch 130 km
  • Middelburg 142 km
  • Amsterdam 213 km
  • Zaandam 10 km

Vandaag 722 km, een record!!!

 

hieronder scans van het originele boek

vrijdag origineel 1vrijdag origineel 2

Volgende dag