27 juli 1977 – Breda

Even op Kortestraat 5 aangewipt
Even op Kortestraat 5 aangewipt

Deze dag was ik van plan om naar de familie Hekker te gaan in Breda. Ik ben eerst naar Amsterdam gegaan. En vandaaruit  naar Den Bosch. En weer van daar uit naar Breda. In Breda hadde ze niet op mij gerekent (misschien wel op july). Maar gelukkig na lang bellen deden de Hekkers open. Om plus minus 2 uur bracht meneer Hekker mij weg naar het station, ik was 1 kilo zwaarder en 17 gulden rijker geworden in 3 uurtjes tijd. Ik ben vanaf Breda naar Tilburg voor de grootste kermis van Nederland. Ik heb Tilburg gezien vanuit het reuze rad. Rond 4 uur ben ik naar Nijmegen gereisd. Ik heb daar wat gewandeld . 7 uur keerde ik terug naar huis. In Half 8 in Amsterdam, 8 uur aanhet eten in Kogerveld.

nijmengen 1
1½ uur van Amsterdam

 

nijmengen 2

Woensdag 352 km

 

  • Zaandam
  • Amsterdam 10 Km
  • Den Bosch 87 Km
  • Breda 43 Km
  • Tilburg 21 Km
  • Nijmegen 65 Km
  • Amsterdam 116 Km
  • Zaandam 10 Km
Hieronder scans van uit het originele boek, klik voor een vergroting.woensdag origineel 1woensdag origineel 2

Volgende dag