26 juli 1977 – Madurodam

kaartje

Madurodam. Reusen in mensenland of mensen in miniatuurland?
Madurodam. Reusen in mensenland of mensen in miniatuurland?

Hier ben ik op de eerste dag van de tocht door Nederland geweest. Ik ben rond 8 uur naar Amsterdam gereisd en van daaruit naar Den Haag. Ik was daar rond 9.15 uur. Na Madurodam ben ik in Scheveningen op de pier geweest.

Is mijn trein groter?
Is mijn trein groter?

 

Om 12.05 uur had ik de trein naar Den Haag C.S.. Van daar uit nam ik de tein naar Kampen (eerst naar Zwolle daarna Kampen). Ik heb daar wat gelopen. Het is niet groot maar wel erg leuk. Terug naar Zwolle had ik de trein van 16.02 uur. Op Zwolle aangekomen zag ik een klein mannetje van ongeveer 2,15 meter. Hij liep erg gebukt.

Terug naar Den Haag ging ik over Gouda (intercity). In C.S. Den Haag keek ik hoe laat de trein naar H.S. Ging. Dat was 50 minuten wachten. Ik dacht aan de tram, en ja hoor, daar stond hij, lijn 12 naar H.S.. Ik had nog een dag kaart van de H.T.M (is vervoers maatschappij in Den Haag) Dus ik hoefde niet te betalen.

003

Vanuit Den Haag H.S. ging ik naar Amsterdam .

En natuurlijk terug naar huis.

Ik heb deze dag 463 K.M. afgelegd

 

  • Zaandam
  • Amsterdam 10 km
  • Den Haag 63 km
  • Zwolle 127 km
  • kampen 13 km
  • Zwolle 13 km
  • Den Haag 147 km
  • Amseterdam 63 km
  • Zaandam 10 km
Hieronder scans van uit het originele boek, klik voor een vergroting.tienertoer eerste dinsdag 1 origineel 1tienertoer eerste dinsdag 1 origineel 2tienertoer eerste dinsdag origineel 00xtienertoer eerste dinsdag 1 origineel 3

 

volgende dag