2 augustus 1977 – lest best

Ik was weer rond 8 uur in Amsterdam. Ik heb de trein naar Den Haag gepakt.

Om 10 uur zat ik in de sprinter (llz) naar Zoetermeer. Half elf ging ik weer naar C.S en door naar H.s. Plus minus elf uur had ik de trein naar Venlo, om in Venlo terecht te komen. 2 uur was ik in Venlo. Ik heb in het park tegenover het station mij patat opgegeten. Daar in Limburg kunnen ze grote zakken patat maken.

Venlo
Venlo

 

Rond 3 uur ging ik naar Nijmegen. Rodn 4 uur ben ik naar Zwolle gereisd. En vandaar rond kwar zes. 6 minuten wachten moest ik op de trein naar Amsterdam.

Voor het laatst ging ik in de trein naar Zaandam met de tienertoerkaart. Dit was rond half 8.

  • Zaandam
  • Amsterdam 10 km
  • Den haag 63 km
  • Venlo 183 km
  • Nijmegen 61 km
  • Zwolle 95 km
  • Amsterdam 111 km
  • Zaandam 10 km

533 km

 

Totaal 4108 km. Dat was 1 cent per kilometer

 

Hier de scans van het plakboek
dinsdag2 origineel 1dinsdag2 origineel 2

Tot Slot