1 augustus 1977 – kris-kras

Deze dag ben ik in de volgende provincies geweest:  noord holland, Utrecht, Gelderland, Zuidholland, zeeland, noord Brabant.

Ik ben om 8 uur in de trein gestapt naar Utrect vanaf Amsterdam. Ik ben natuurlijk eerst van Zaandam naar Amsterdam gegaan. In Utrecht heb ik de trein naar Arnhem gepakt . Daar vanaf naar Winterswijk. Om 12.01 uur vertrok de trein naar Apeldoorn ik stapte uit in Zutphen. Van hier naar Vlissingen. Van Vlissingen naar Rotterdan, en van Rotterdam naar haarlem, van haarlem naar uitgeest, en van uitgeest naar Zaandam. Langer verslag zie blz….

 • Zaandam
 • Amsterdam 10 km
 • Utrecht 39 km
 • Arnhem 58 km
 • Winterwijk 63 km
 • Zutphen 45 km
 • Vlissingen 233 km
 • Rotterdam 133 km
 • Haarlem 67 km
 • Uitgeest 19 km
 • Zaandam 13 km

680 km

Scans uit het plakboek

maandag origineel 1maandag origineel 2

Volgende dag